بســم الله الـرحمــن الرحيــم
السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــه ،،
....
انا
عرفة ان فى نااااس كتير مش بتكلها (زىىى)لكن اكيد بردو فى ناس بتكلها ولا
اية؟....
............
الــمــقــاديــر: 2 حبة باذنجان
كبيرة 4 فصوص ثوم مفروم 2 ملعقة كبيرة عصير ليمون 4 ملعقة كبيرة زيت زيتون
ملح اوراق نعناع طــريــقــة الــتــحــضــيــر: اشوى الباذنجان فى الفرن
حتى يصبح الجلد داكنا ثم اخرجيه من الفرن وضعيه فى ماء بارد .. قشرى
الباذنجان ثم ازيلى البذور .. ادهنى الباذنجان مع عصير الليمون ونصف مقدار
الزيت مع اضافة الثوم والملح .. ضعى الباذنجان فى طبق التقديم ورشى فوقه
باقى مقدار الزيت قبل التقديم مباشرة .. زينى الطبق باوراق النعناع الاخضر .
...